ABS szennyvíz szivattyúk

Kategória:

Leírás

Az ABS MF típusú merülőmotoros szivattyúk a háztartási és kisüzemi alkalmazásokban leginkább használható típusok. Kitűnően alkalmazható telkek és épületek vízelvezetésére, csatorna visszaduzzasztási szint alatti részek szennyezett és szennyvíz átemelésére, tartályok töltésére és ürítésére, elárasztott pincék víztelenítésére, szivárgó és csapadékvizek szivattyúzására.

Az MF típusú merülőmotoros szivattyúk a háztartási és kisüzemi alkalmazásokban leginkább használható típusok. Kitűnően alkalmazható telkek és épületek vízelvezetésére, csatorna visszaduzzasztási szint alatti részek szennyezett és szenny víz átemelésére, tartályok töltésére és ürítésére, elárasztott pincék víztelenítésére, szivárgó és csapadékvizek szivattyúzására.

Az örvénykerekes (Vortex) hidraulika fokozottan ajánlott koptató anyagokat és gázokat tartalmazó közegek szállítására.

A szivattyúk szabad átömlő keresztmetszete 20 mm (MF154), 30 mm (MF324/334), 40 mm (MF354/404/504/804) és 60 mm (MF565/665).

A szivattyúk motorvédelmét a tekercsfejbe épített hőkapcsoló (TCS) oldja meg. A szállított közeg hőmérséklete 40˚C, szakaszos működés esetén maximum 60˚C (max. 5 perc).

Főbb előnyeik:

 Egyszerű és gyors üzembe helyezés
 Vortex hidraulika a kritikus területeken történő dugulás-mentes szivattyúzáshoz
 önálló vagy lábazatra szerelt kivitel
 Megbízható, minőségi termékek
 Csúszógyűrűs tömítés
 Kimagasló szervizháttér és ügyfélszolgálat
 Választható nyomócsonk méretek 1 1/4” DN 65-ig
 Motor-hővédelem alapfelszerelésként